Nieuwe school

Het wordt hoog tijd om u op de hoogte te brengen van de stand van zaken over de plannen voor de nieuwbouw van de school. Zoals u weet gaan de Van Amerongenschool en de Calvijnschool samen onder één dak op de plek waar nu nog de Gemeentewerf zit.

Klik en download de eerst nieuwbrief betreft de nieuwbouw! Klik hier voor MFA – nieuwsbrief 2018 januari


Open Huis en Inschrijfavond 2018

Op zaterdag 20 januari 2018 houden wij open huis voor nieuwe leerlingen. U kunt samen met uw kind een kijkje komen nemen op de Van Amerongnschool.
Het open huis is van 10.00 – 13.00 uur. Op deze ochtend kunt u uw kind ook inschrijven!

De inschrijfavond is op donderdagavond 25 januari 2018 van 19.00 tot 20.00 uur.


Kerst en jij? 2018

We mogen terugkijken op een prachtige Kerstviering in de Zuiderkerk. De kerk heeft nog nooit zo vol gezeten, fantas-tisch! Wat een geruststelling dat we door Zijn Licht, Jezus, een lichtje mogen aansteken bij de ander. Je kan je dan soms voe-len als een waxinelichtje klein en niets waard. Wat kan ik nu betekenen voor een ander als mijn eigen lichtje zo klein is? Ook al is je lichtje nog zo klein, je kan altijd een lichtje aan steken bij de ANDER. Je eigen lichtje wordt NIET minder. Dan wordt het niet Kerst en ik? Maar Kerst en wij! We gaan nu eerst twee weken uitrusten, maar we kijken uit naar 2018! Om er samen weer een fantastisch jaar van te maken! Lees verder


Nieuw op school? Aanmelden leerlingen

Bent u nieuw op school? Kijk gerust rond op onze website. Onder het kopje ouders kunt allerlei belangrijke informatie vinden. Bijvoorbeeld onze schoolgids of het boekje kleuterinformatie. Als uw kind twee jaar of jonger is, kunt u uw kind gewoon inschrijven. Neem gerust contact met ons op! Wij geven u graag extra informatie en een persoonlijke rondleiding!
Telefoon: 033 2981395
Mail: info@vanamerongenschool.nl

Lees verder


Wij willen ook jou een Hoopvolle toekomst wensen!

We hebben afgelopen jaar een prachtige Paasviering gehouden met elkaar! Het thema was Hoop!
Als je dit leest, weet dat Jezus de Hoop is van de wereld en er voor jou ook een Hoopvolle toekomst is.

Lees verder


1 2