Nieuw op school? Aanmelden leerlingen

Bent u nieuw op school? Kijk gerust rond op onze website. Onder het kopje ouders kunt allerlei belangrijke informatie vinden. Bijvoorbeeld onze schoolgids of het boekje kleuterinformatie. Als uw kind twee jaar of jonger is, kunt u uw kind gewoon inschrijven. Neem gerust contact met ons op! Wij geven u graag extra informatie en een persoonlijke rondleiding!
Mail: info@vanamerongenschool.nl

Weet u nu al zeker dat u uw kind laat inschrijven op de Van Amerongenschool, klik hier voor het inschrijfformulier Inschrijfformulier-Van-Amerongenschool
Door veel nieuwe aanmeldingen hebben we in de groepen 5 tot en met 8 een leerlingenstop moeten invoeren voor het komende schooljaar. Tevens zit de instroomgroep tot en met mei 2018 ook vol!
We raden u aan om altijd contact met ons op te nemen en te vragen naar de wachtlijsten.
Voor de groepen 2, 3 en 4 is er gelukkig wel ruimte!

Als u meer wilt weten over onze school, klik dan hier voor ons promotiefilmpje!