Formulieren/Protocollen

Formulieren

Klik en download het Aanmeldformulier 2018 van Amerongenschool

Klik en download Lidmaatschap bestuur

Klik en download het Verlof formulier

Verlof aanvragen

Het afgelopen jaar werden we regelmatig geconfronteerd met schriftelijke of mondelinge verzoeken om verlof, buiten de reguliere vakanties om (zonder gewichtige omstandigheden, bijv. 25 jaar huwelijk). Wat we waarderen is dat ouders het eerlijk melden. Dit jaar kwam het voor dat we zo’n verzoek moesten afkeuren, terwijl de ouders de bewuste vakantie al geboekt hadden. Dat is natuurlijk heel vervelend en we moeten daar één lijn in trekken.
Kortom, vanaf augustus 2018 houden wij ons aan Landelijke richtlijnen verlof basisschool. En zal er ook een melding plaats gaan vinden bij de leerplichtambtenaar. Dit is duidelijk en eerlijk voor ons allemaal. U weet nu ruim op tijd de vakanties voor volgend jaar!

Om duidelijkheid over het verlof te verschaffen kunt u hier de Richtlijnen verlof basisschool lezen, zoals de leerplichtambtenaar van de gemeente die uit de wet geïnterpreteerd heeft.

Protocollen

Hieronder vindt u alle protocollen nog eens op een rijtje.
Een beschrijving met uitleg kunt u elders op deze website terugvinden
of in onze schoolgids.

Klik en download het Protocol handelen bij onacceptabel gedrag

Klik en download het Protocol Whats App (ouders)