Nieuwe school/Nieuwe Naam

De nieuwe naam is bekend!
‘Het Sterrenlicht’ Vanaf schooljaar 2020/2021 wordt de Van Amerongenschool Het Sterrenlicht!
De nieuwe naam past goed bij onze identiteit en de vorm van het gebouw.
‘We kunnen niet van elk kind dezelfde ster maken, maar we willen wel elk kind laten stralen!’

Lees verder


Nieuw op school? Aanmelden leerlingen

Bent u nieuw op school? Kijk gerust rond op onze website. Onder het kopje ouders kunt allerlei belangrijke informatie vinden. Bijvoorbeeld onze schoolgids of het boekje kleuterinformatie. Als uw kind twee jaar of jonger is, kunt u uw kind gewoon inschrijven. Neem gerust contact met ons op! Wij geven u graag extra informatie en een persoonlijke rondleiding!
Telefoon: 033 2981395
Mail: info@vanamerongenschool.nl

Lees verder


Algemene Ledenvergadering

In verband met het coronavirus vragen wij u vriendelijk zich vooraf aan te melden als u de ALV wilt bijwonen. Dat kan door een mail te sturen naar info@vcobunschoten.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 29 juni 2020.
Klik hier voor de ALV 2020 – uitnodiging

Lees verder


Kerst en jij? 2018

We mogen terugkijken op een prachtige Kerstviering in de Zuiderkerk. De kerk heeft nog nooit zo vol gezeten, fantas-tisch! Wat een geruststelling dat we door Zijn Licht, Jezus, een lichtje mogen aansteken bij de ander. Je kan je dan soms voe-len als een waxinelichtje klein en niets waard. Wat kan ik nu betekenen voor een ander als mijn eigen lichtje zo klein is? Ook al is je lichtje nog zo klein, je kan altijd een lichtje aan steken bij de ANDER. Je eigen lichtje wordt NIET minder. Dan wordt het niet Kerst en ik? Maar Kerst en wij! We gaan nu eerst twee weken uitrusten, maar we kijken uit naar 2018! Om er samen weer een fantastisch jaar van te maken! Lees verder


Wij willen ook jou een Hoopvolle toekomst wensen!

We hebben afgelopen jaar een prachtige Paasviering gehouden met elkaar! Het thema was Hoop!
Als je dit leest, weet dat Jezus de Hoop is van de wereld en er voor jou ook een Hoopvolle toekomst is.

Lees verder


1 2